Activitats AMPAS i Ajuntament SQV

 “ELS VOSTRES FILLS ESTAN PANTALLATS?”

Dia: 16 de maig a les 19.30h

Lloc: Institut Sant Quirze   c/ Bages s/n

Adreçat a: Pares, mares, professionals del món educatiu, i tothom que estigui interessat en la temàtica

Informació del taller: Un dels elements definitori i característic de dels  joves catalans d’avui dia és l’ús de les pantalles: el mòbil, els xats, els videojocs, la televisió, els blocs i les xarxes socials, elements,  que han integrat en les seves vides a tots els nivells, social, cultural, educatiu, etc.

Des de fa uns anys els professionals que treballen amb joves observen una certa tendència a emprar-les d’una manera desmesurada, desordenada i sense prou informació. En aquest taller adreçat a pares mares i professionals de l’ educació es preten analitzar i posar en debat l’ús que fan els joves de les noves tecnologies i oferir eines de treball educatiu des de una perspectiva crítica i prudent.

 

El taller anirà a càrrec de Carles Sedó, tècnic de l’entitat Educació per l’Acció Crítica, educador social amb una dilatada carrera en el món de l’educació i la promoció de la salut, ha estat tècnic de salut a l’ajuntament de Santa Coloma de Gramanet durant molts anys i professor d’educació social a la Universitat Ramon Llull.

 

http://edpac.org

 

 

Activitats MAIG – Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones

 

En aquest document estan les activitats organitzades durant el mes de maig de 2013 pel Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones de l’Ajuntament de SQV (CMIRD), així com les activitats organitzades per les entitats de dones del municipi.

 

Donat que el 28 de maig es commemora el Dia internacional d’acció per a la salut de les dones, les activitats organitzades durant aquest mes pel CMIRD giren entorn la temàtica salut, dones i gènere.

Ens plau convidar-vos especialment a la conferència Dones, salut i qualitat de vida que impartirà la metgessa Carme Valls Llobet el dia 23 de maig a les 18h.