Jornada Intensiva – casalet, menjador i extraescolars

Jornada intensiva

Us recordem que el proper dimarts 5 de juny comença a l’escola la jornada intensiva o continuada. D’aquesta manera, el nou horari de menjador aplicable a tots els alumnes del centre serà de 13h00 a 15h45. Us preguem feu ús d’aquesta butlleta per tal de comunicar la vostra elecció a propòsit dels possibles canvis d’ús que fareu al servei de menjador a partir de la variació de l’horari. Comuniqueu d’igual manera la voluntat o no de continuar utilitzant el servei de menjador el proper curs i, en cas afirmatiu el patró d’ús si ja el sabeu.

Full de inscripció menjador/casalet: JORNADA INTENSIVA 2017-18 ESCOLA LOLA ANGLADA

Casalet i natació

A més, des de l’AMPA s’ofereix la possibilitat d’allargar aquest horari amb la organització d’un Casalet al que podeu accedir en l’horari de 15h45 a 16h45 o de 15h45 a 18h15. Marqueu més avall els dies que fareu ús d’aquest servei i lliureu aquesta fitxa d’inscripció a la Coordinació de Serveis abans del proper dimarts 22 de maig. Us recordem que pels alumnes que fan ús del servei de menjador de manera habitual la franja de 15h45 a 16h45 és gratuïta. Si teniu algun dubte consulteu el Coordinador Fran Morata (fran.coordinacio@gmail.com).

Full de inscripció menjador/casalet: JORNADA INTENSIVA 2017-18 ESCOLA LOLA ANGLADA

En el cas de no rebre cap comunicat, entendrem que l’alumne es quedarà a dinar i farà us del servei de ludoteca (de 15h45 a 16h45). Els alumnes que NO vulgueu fer us d’aquest servei i surtin a les 15h45, caldrà avisar al Coordinador de serveis, com sempre via e-mail.

Extraescolars

Us recordem que enguany les activitats extraescolars tindran continuïtat fins el 22 de juny (excepte la Natació dels dilluns). Durant la jornada intensiva, les activitats extraescolars de migdia acabaran 30 minuts més tard del que és habitual.

Autoritzacions sortir sols

Us recordem que els alumnes que hagin de marxar sols durant la Jornada Intensiva (tant a la sortida de les 15h45 com a la de les 16h45), caldrà fer arribar una autorització per escrit i signada al Coordinador de Serveis, Fran Morata (fran.coordinacio@gmail.com) . En cas contrari, cap alumne podrà sortir sol del centre.